Prominenten op verkenning in Zeeuwse Ride for the Roses

Frits Bakker

MIDDELBURG – Wie er aan prominenten aan de start komen, wordt nog zorgvuldig geheim gehouden. Maar het zullen heel wat Zeeuwse sporters en ex-sporters zijn die volgende week het parkoers gaan verkennen van de Zeeuwse Ride for the Roses, die op zaterdag 13 juni wordt gereden. Veel wielrenners zullen er natuurlijk zijn, zoals Kees Bal, zelf organisator net als Theo Schouwenaar, Jo de Roo, Keetie van Oosten-Hage, Piet Rentemeester Henk de Jong. En vorig jaar stapte zowaar Gaby Minneboo, ex-wereldkampioen achter de motoren, voor het eerst na 25 jaar eindelijk weer eens op de fiets.

Ride meiden

De prominentenrace ging vorig jaar vooraf aan de grote, landelijke Ride for the Roses. Eveline Schipper, die de public relations verzorgt: ,,We willen die traditie graag in stand houden, omdat het vorig jaar een groot succes was.”

De bekende sporters en andere gasten van de organisatie gaan woensdag (27 mei) om tien uur van start bij café restaurant De Oranjeboom in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Ze rijden de route van vijftig kilometer en gaan daarna gezamenlijk aan de lunch.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Delta Toertocht, Fietsen voor goed doel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s