Een persoonlijk verhaal

door René Schrier

In deze tijden van voorbereidingen op de Tour de France is het voor ons als Tour-volgers op afstand heel normaal dat de ploegen hun lijstje met renners voor de start van zaterdag 4 juli bekend maken. Het is niet meer dan logisch dat je je negen sterkste renners, die passen in de tactiek van de ploeg, opstelt. Dat lijkt voor de hand liggend en redelijk eenvoudig.

Chris Horner

Chris Horner

De Astana-renner Chris Horner is niet geselecteerd en legt ons in een persoonlijk verhaal uit hoe dat tot hem is gekomen en wat dat met hem heeft gedaan. Het blijkt dat er meer bij komt kijken dan hard fietsen. Het gaat om geld, macht intriges, politiek en lobbyen. Het verhaal is weliswaar in het Engels geschreven, maar ik kan het bij jullie aanbevelen.

Een verhaal van een ongelukkig mens.

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Actueel, Tour de France

3 Reacties op “Een persoonlijk verhaal

 1. Arno

  Volgens mij heeft alleen Holland Casino een vergunning om on-line te gokken, maarrr… zullen wij op dit Blog het ook eens proberen?

  Gokje wagen?
  Lance Amstrong start op 1 september a.s. zijn team. Astana komt haar/zijn verplichtingen niet na. Lance (Johan BVBA) koopt de licentie. Wie worden Lance zijn teamgenoten?

 2. Arno

  Wellicht dat ze Adri van Houwelingen aan kunnen trekken naast good old Johan.

  Gezien zijn uitlatingen de laatste tijd zal de Raboploeg deze winter met een communique komen dat ze “in goed overleg besloten hebben om uit elkaar te gaan”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s