Komen er nog Zeeuwen naar de eerste etappes?

Frits Bakker

TERNEUZEN – We hebben de oproep aan Tourgangers al gedaan, gisteren, in de hoop dat er wat supporters iets van onderweg laten weten, zowel in woord als in beeld. Maar daarnaast gaan we zelf ook een beetje op zoek, omdat de Tour volgend jaar door Zeeland trekt en we graag wat sfeerimpressies willen opdoen.

René en ik, van deze weblog, zijn in elk geval de eerste dagen in Monaco en nemen daarna ook af en toe nog een kijkje. We doen de proloog, gaan veel fotomateriaal opslaan, wat we volgend jaar kunnen gebruiken in bijlages voor de PZC en verhalen voor het weblog. Maar ook proberen we wat interviews te maken, bijvoorbeeld over de route die de Tour door Zeeland gaat volgen. Dat wordt normaal gesproken pas in oktober van dit jaar bekendgemaakt, maar misschien kunnen ze daar in Monaco al een tipje van de sluier oplichten.

Wat ik zelf ga doen, is in elk geval de sfeer beschrijven van de eerste etappe op zondag. Daarom zou het mooi zijn als ik dan ook in contact kan raken met Zeeuwen die deze etappe al volgen. Als dat zo is, kunnen ze me van tevoren even mailen op bakko2@zeelandnet.nl. Dan kunnen we onderweg ergens afspreken voor een interview en een foto.

We zijn ook heel benieuwd naar mensen die andere etappes volgen en over hun ervaringen kunnen vertellen. Die kunnen mij of René (rschrier@zeelandnet.nl) ook mailen, zodat we daar later eventueel iets mee kunnen doen in de sfeer van voorverhalen voor de Tour.

Kortom: we zijn heel benieuwd naar de belevenissen van Zeeuwse Tourfanaten. En verder wensen wij iedereen die regelmatig dit weblog bezoekt natuurlijk alvast een enerverende  Tour de France toe, met hopelijk veel oranje tintjes.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Tour de France, Wielersfeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s