Koppeltijdrit Theo Middelkamp

door René Schrier

We zijn van plan de wintermaanden vooral te besteden aan voorbereidingen om meer aandacht te besteden aan Zeeuwse toer- en trimclubs. We willen graag dat dit blog een podium wordt voor al die Zeeuwse fietsers. Daarom roepen we Zeeuwse toer- en trimclubs op informatie die ze kwijt willen over bijvoorbeeld hun tochten, maar ook andere activiteiten waar niet-leden aan mee kunnen doen, aan ons te sturen. Dat kan naar tourdezelande@pzc.nl .

(Wieler)journalist Wilfred de Jong in een van de shirten in Middelburg. foto René Schrier

(Wieler)journalist Wilfred de Jong in een van de shirten in Middelburg. foto René Schrier

De ZRTC Theo Middelkamp heeft daar al goed gebruik van gemaakt door ons een aankondiging te sturen van de afsluiting van het seizoen. Dat is de traditionele koppeltijdrit die zaterdag 17 oktober gehouden wordt bij de Stelleplas te Heinkenszand.  De wedstrijd staat open voor leden, hun familie, TMZ-ers en andere wielerliefhebbers. Iedereen dient zelf voor een koppelgenoot te zorgen. De tijd die deelnemers denken te rijden moet bij het afhalen van de nummers opgegeven worden. Er zijn twee soorten winnaars; het koppel dat zijn opgegeven tijd het dichtst benadert en het koppel dat de snelste tijd realiseert. De te rijden afstand wordt bij de inschrijving bekend gemaakt.

Inschrijven kan vanaf 14.00 uur in  restaurant Brasserie Stelleplas, Stelleweg 5 te Heinkenszand. De wedstrijd begint om 15.00 uur. Het inschrijfgeld is 1 euro per deelnemer. Fietscomputers en horloges zijn niet toegestaan. Voorinschrijving is mogelijk via Baaij@zeelandnet.nl . Om 17.00 uur is de prijsuitreiking. Na afloop is er voor renners, begeleiders en vrijwilligers een steengrill. Deelname daaraan kost 20 euro per persoon. Dan moet je je wel tot uiterlijk 13 oktober opgeven bij bovenstaand e-mail adres. 

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Toeren en trimmen, Zeeuwse koersen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s