Johnny komt naar afterparty na verkiezing

Frits Bakker

TERNEUZEN – Danny Verduijn uit Zuiddorpe heeft mij gevraagd of er kaarten te verkrijgen zijn om aanwezig te zijn bij de verkiezing van de Wielrenner van het jaar 2009 in Den Bosch. Dat zijn ze niet. Sterker nog: Cees Hoogerland, de vader van Johnny, smste me vorige week of ik alstublieft niet aan een kaartje voor hem kon komen, omdat zelfs hij niet was uitgenodigd. ,,Ik vind het wel heel gek”, schreef Cees, ,,dat de vader van misschien wel de Wielrenner van het jaar niet mag komen kijken.”

Ook op de sportredactie van de PZC heerste vanmiddag nog onzekerheid, of er wel journalisten aanwezig mogen zijn. Het festijn wordt jaarlijks in de Orangerie in Den Bosch georganiseerd door de Club van 48 onder voorzitterschap van Peter Post. De KNWU staat er helemaal buiten en kan dus ook geen uitnodigingen versturen. Het gaat slechts om een select groepje mensen dat aanwezig mag zijn.

Maar gelukkig: voor Johnny is iets geregeld om hem die avond toch nog te ontmoeten, het glas te heffen op zijn eventuele overwinning of tenminste op zijn nominatie. Erik Kuipers stuurde ons de volgende mail:

Op 30 november wordt op een gala in de Bossche Orangerie de “Wielrenner van het jaar 2009” bekendgemaakt. Bij de mannen zijn Lars Boom, Robert Gesink en onze Johnny Hoogerland genomineerd. Johnny maakt een hele goede kans; hij heeft natuurlijk een geweldig seizoen gedraaid, hij ligt goed in de internetpeilingen en wij hebben volste vertrouwen in de wijsheid van de jury.

Omdat niet iedereen in de Orangerie uitgenodigd is, spreken we als goede vrienden en bekenden af in café Roels; een straatje verder dan de Orangerie. Johnny komt na het gala langs. Hopelijk kunnen we hem dan feliciteren als “Wielrenner van het jaar” en anders met een meer dan verdiende nominatie en een prachtig seizoen!

Kom ook;  Maandag 30 nov. a.s. vanaf 21.30 uur, Roels, Korte Putstraat 6, ’s-Hertogenbosch.

De beste parkeergelegenheid is aan de Wolvenhoek 12.
(loop 1min.>L: Waterstr.>R: Verwerstr. na 10 mtr.>L: Lange Putstr. na 50 mtr.>L: Korte Putstr.)

Erik Kuipers

Mobiel: +31653967619

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Actueel, Johnny Hoogerland

Een Reactie op “Johnny komt naar afterparty na verkiezing

  1. enrico

    terug volop in het schrijven gegaan, een goed teken en begin van herstel; ook al val ik misschien in herhaling, volhouden en elke dag een stap dichter bij uw doel, sterkte.
    dal belgio, enrico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s