Vacansoleil presenteert nieuwe ploeg voor 2010

Frits Bakker

WERNHOUT – Met Johnny Hoogerland, Borut Bozic en de broers Brice en Romain Feliu als kopmannen wordt vanmorgen de nieuwe ploeg van Vacansoleil gepresenteerd. Manager Daan Luyckx en de ploegleiders Hilaire Vanderschueren en Michel Cornelisse verzamelden de renners gisteravond al in Wernhout, vanmorgen komen pers en sponsors de nieuwe ploeg bekijken.

Vacansoleil dingt na een prachtig seizoen, waarin het onder meer schitterde in de Ronde van Spanje, naar een wildcard in de Tour de France van 2010. Het aantrekken van de Franse broertjes Feliu is daarbij een belangrijke en strategische versterking. Hilaire Vanderschueren verwacht dat de Franse ronde nu bijna niet meer om Vacansoleil heen kan.

Johnny Hoogerland zal vanmiddag in Wernhout al iets onthullen van zijn voorjaarsplannen. ,,Maar ik kijk niet verder vooruit dan een maand”, zei hij gisteren al, toen de renners elkaar troffen in een hotel op de grens.

De wereldwijd befaamde wielerfotograaf Cor Vos stuurde ons alvast een paar foto’s van Johnny in het trainingskamp van de ploeg in Benidorm.

Johnny Hoogerland, klaar voor weer een mooi seizoen. foto Cor Vos

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Johnny Hoogerland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s