Zeeuwen van Line Lloyd beginnen in Brussel-Opwijk

Frits Bakker

MIDDELBURG – Voor Nick Nieuwdorp en Sander Stiegelis, die beiden naar de ploeg van Line Lloyd Footwear Cyclingteam zijn verhuisd, begint het seizoen op 28 februari met de Belgische klassieker Brussel-Opwijk. In de weken daarna volgt eerst de Houtse Linies op 7 maart en daarna de Dorpenomloop van Rucphen op 14 maart. Volgende week donderdag vertrekt de ploeg naar Mallorca voor een trainingskamp van negen dagen.

Nick Nieuwdorp tijdens een training met Nick van der Lijke. foto http://www.cyclopics.nl

Nick Nieuwdorp heeft na een intensieve voorbereiding de vorm al aardig te pakken. ,,Ik neem deze week twee dagen vrij in plaats van één, om straks weer helemaal fit naar het trainingskamp af te reizen. Tot nu toe heb ik bijna elke week volle bak kunnen trainen. Ik ben met Nick van der Lijke naar Spanje geweest, waar we goed weer hadden. En toen ik terug in Nederland was, zocht ik ook wel eens de baan op als we hier niet konden trainen.”

Zowel voor Nick Nieuwdorp uit Yerseke als voor Sander Stiegelis uit Sluiskil wordt de nieuwe ploeg een mooie uitdaging. Het amateurteam rijdt een programma dat goed is afgestemd voor jonge renners in opleiding. Dinsdag wordt de ploeg voorgesteld in Nieuwegein.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Jonge talenten, Nick Nieuwdorp, Nick van der Lijke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s