PZC-equipe op reportage naar Italië en Milaan-San Remo

Frits Bakker

MIDDELBURG – De start van de Ronde van Italië, op 8 mei in Amsterdam, maar vooral ook de etappe van Amsterdam naar Middelburg, op maandag 10 mei, is niet meer zo ver weg. De redactie van de PZC is al volop bezig met de voorbereidingen om de toeschouwers en de lezers zo veel mogelijk verhalen en informatie over de Giro te verschaffen.

De historie van de Giro is daarbij interessant, het verhaal achter de organisatie, de randactiviteiten in Zeeland en met name in Middelburg, de kanshebbers verdienen alle aandacht. Kortom: de Provinciale Zeeuwse Courant heeft grootse plannen om in de schaduw van de organisatie van de dagen rond de Girostart een spektakel te maken.

 

Jan Dagevos, de chef sport, en ikzelf (Frits Bakker) reizen volgende week af voor een weekje Italië om voorverhalen rond de Giro te maken. We zullen ook Milaan-San Remo bezoeken en misschien nog het staartje van Tirreno-Adriatico mee te pakken.

Dit weblog is er uitermate geschikt voor om van daaruit wat sfeerverhalen door te sturen. Dus voor de trouwe weblog-lezers: vanaf volgende week dinsdag of woensdag gaan we proberen elke dag een snufje Giro aan u door te geven.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Giro, Reportage, Ronde van Italie, Ronde van Italie in Zeeland, Wielersfeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s