Giro-weekend wordt in Rabokringen feestelijk ingeluid

Frits Bakker

AMSTERDAM – Of ze naar Middelburg komt is nog niet zeker. Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft het tijdens de presentatie van de Giro wel beloofd, maar het Nederlandse weekend slokt de Madrina van de Ronde van Italië zo op dat ze op vele plaatsen tegelijk moet zijn. Het wordt dus even wachten of ze ook nog tijd vindt om maandag even langs Middelburg te komen.

Het Giro-weekend wordt in Rabokringen feestelijk ingeluid. Vrijdag 7 mei, om 09.00 uur precies, zal Alphons Kurstjens, directievoorzitter van Rabobank Amsterdam samen met demissionair Wethouder Sport Carolien Gehrels en Yolanthe de Amsterdamse beurs openen. Onder toeziend oog van Harold Knebel (Directeur Rabo Wielerploegen B.V.) en renner Bram Tankink wordt met de gongceremonie het Giro weekend ingezet.

Rabobank Amsterdam is als corporate partner van Giromania! door Euronext uitgenodigd om de beurs te openen. Dit feestelijke moment wordt gedeeld met alle betrokkenen. De Rabowielerploeg, Gemeente Amsterdam en hét gezicht van de Giro d’Italia, Yolanthe Cabau van Kasbergen. Iedereen is aanwezig om na een intensieve samenwerking dan eindelijk het startschot te geven voor het wielerweekend.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Giro, Ronde van Italie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s