Uniek shirt van Rabobank ter ere van de Girostart in Amsterdam

AMSTERDAM – Ter ere van de start van de Giro d’Italia in Amsterdam heeft de Rabo Wielerploeg in samenwerking met hoofdsponsor Rabobank en de jarenlange partner AGU een speciaal wielershirt ontwikkeld. Naast de huiskleuren oranje, wit en blauw kleuren staat de Italiaanse tricolore op het unieke shirt. Verder prijkt het logo van Right To Play op de shirts.

De shirts met rugnummers van de Raboploeg zullen via Rabosport.nl worden geveild. Daarnaast zijn er een aantal unieke veilingitems zoals een door Giant speciaal beschikbaar gestelde teamfiets, een dag mee met een verzorger en VIP-arrangementen naar de finish van de Tour de France  in Parijs.

De ploegleiders Frans Maassen en Nico Verhoeven tonen het speciale Raboshirt voor de Giro.

Bovendien hebben AGU, Rabobank en de Rabo Wielerploegen extra shirts laten maken die voor 99 Euro per stuk zullen worden verkocht via de webshop van Rabosport.nl. De opbrengst zal naar Right To Play gaan.

Rabobank zet zich al jaren in voor Right To Play en vindt het daarom belangrijk dat de naam van de stichting ook op het unieke shirt staat. Right To Play, de door Johann Olav Koss opgerichte organisatie, heeft als doel met sport- en spelprogramma’s de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld te verbeteren. Sport is een krachtig instrument dat bijdraagt aan fysieke en psychosociale ontwikkeling van kinderen, vrede, gezondheid en onderwijs.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Giro, Rabobank, Ronde van Italie, Ronde van Italie in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s