Giro foto’s in de PZC

De PZC roept mensen op om de komende dagen foto’s in te sturen die te maken hebben met de Ronde van Italië. Dat mogen foto’s zijn van de toertocht, de festiviteiten in Zeeland en de etappe op maandag met de finish in Middelburg. Plaats uw foto’s in het album Giro 2010 op de site www.pzc.nl/foto

De mooiste, leukste foto’s krijgen op maandag en dinsdag een plaatsje in de krant. Vermeld bij uw ingestuurde foto’s altijd uw naam en de plek waar de foto is genomen.

De PZC besteedt zaterdag, maandag en dinsdag veel aandacht aan de Giro. Dat gebeurt in de krant en op internet. Op internet zal een twitterfeed meelopen. Als u mee wilt twitteren gebruik dan in uw tweets de aanduiding #girozld Daarnaast zal natuurlijk het verloop van de koers gevolgd worden.

In de krant wordt er op maandag stilgestaan bij de toertocht van zaterdag en worden de eerste etappes belicht. Dinsdag wordt uitgebreid verslag gedaan van de derde etappe die in Middelburg finisht. Op internet komen foto’s, video’s en nieuwsflitsen te staan.

Naast de site www.pzc.nl/giro kunt u ook informatie vinden op www.zeeuwsjaarvandefiets.nl , www.pzc.nl/tourdezelande www.pzc.nl en www.watisnouje.nl

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Giro, Ronde van Italie, Ronde van Italie in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s