Rochelle Gilmore mag net als Lizzy Armitstead in gallerij wielrensters en fotomodellen

Frits Bakker

MIDDELBURG – Kijk, dat zijn nog eens mooie reacties op het blog. Wij hadden vorige week tijdens de Ster Zeeuwsche Eilanden een stukje getikt over sportbabes, omdat we vonden dat Lizzy Armitstead, de jeugdige renster uit de ploeg van Cervélo, niet zou misstaan. Daar kwam vanmorgen een reactie op uit een onbekende hoek.

,,Rochelle Gilmore zou ook niet misstaan in die gallerij en zij stond ook aan de start in de Ster Zeeuwsche Eilanden.” Zo werden wij getipt. We hebben eens gekeken en inderdaad: de Australische, die in Italië woont, heeft zich ook al aardig geprofileerd als wielrenster en fotomodel.

Rochelle Gilmore

We moeten elke keer weer concluderen dat de tijden van Piet Hoekstra, die riep dat vrouwenwielrennen een sport was voor dikke konten, ver achter ons ligt. Het oog wil tegenwoordig ook wat, de rensters nemen hun sport bloedserieus en hebben het gewicht van topsportsters. Wat Leontien deed in haar beste jaren was ook weer overdreven. Ik heb het zelf meegemaakt, op de boot naar Engeland waar de Tour Féminin startte, dat de Belgische Heidie van de Vijver aan het ontbijt precies kopieerde wat Leontien deed. Maar gezond bleek het allerminst.

Rochelle Gilmore

De meiden van nu zien er gezond uit, hebben mooie gewichten en soms willen ze dat weten ook. Lizzy Armitstead loopt er niet mee te koop, ze had met haar kleine postuurtje (55 kilo) vooral veel kou tijdens de Ster en stond vaak rillend op het podium.

Leontien met twee van haar toprensters, Chantal Blaak en Andrea Bosman.

Emilia Fahlin, die wij al eerder portretteerden, Rochelle Gilmore, de meiden van leontien.nl en vooral ook Italiaanse meiden kunnen behalve een carrière als wielrenster ook zo de wereld van de fotomodellen in. Daarvan laten we u graag op dit weblog een paar voorbeelden zien.

Vania Rossi, de vriendin van de omstreden Ricardo Riccó.

 

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Dames, Dameswielrennen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s