Fietsen voor het goede doel in Goes

door René Schrier

Op verschillende fronten wordt ook in Zeeland gefietst voor het goede doel. Dat gebeurt ook in Goes. Daar zijn de Duchenne Heroes bezig zo veel mogelijk geld in te zamelen om wat te doen aan de bestrijding van de ziekte van Duchenne.

Dat moet uiteindelijk uitmonden in een een tourtoch per mountainbike in september. Om dit goede doel nog meer bekendheid te geven, organiseert Clubjegoes op zaterdag 17 juli een feestavond in Café ‘The New Inn’ in Goes. De hele dag zal in het teken staan van Duchenne Heroes. Zo zullen de initiatiefnemers bijvoorbeeld overdag al actief zijn met promotie voor onze onderneming in de binnenstad.

Rond 16:00 uur zal de feestavond aanvangen in Café ‘The New Inn’ met onder meer:  Barbecue (vanaf een uur of 18:00),  Loterij,  Clubjegoes in de bediening, een hele hoop gezelligheid!
Mensen die het goede doel willen steunen en mee willen doen aan de barbecue moeten dat wel even van te voren opgeven op: http://www.clubjegoes.nl/nieuws/clubjegoes-feestavond-op-17-juli/

De kosten voor de barbecue bedragen 12,50 euro per persoon.

Kun je pas later op de avond of heb je echt niks met barbecue’en, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om alleen een drankje te komen doen. Voel je vrij om vrienden en bekenden mee te nemen! Hoe meer zielen…
Voor de mensen die niet bekend zijn in Goes: Café ‘The New Inn’ is te vinden op de Kreukelmarkt 1. Parkeren kun je op de Koepoort of in de nieuwe parkeergarage aan de Westwal.
Clubjegoes bestaat uit Fabian Franse, Jasper Ruinard, Joost Planken en Rob Sonke

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Fietsen voor goed doel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s