Vijftig keer de Alp op tegen kanker

De jaarlijkse infoavonden van T.C. DE TRAPPERS uit Krabbendijke zijn een begrip geworden in de regio. Dit jaar viert de club het eerste lustrum met een infoavond die geheel in het teken staat van de actie Trap d’HuZes.

Op 9 juni 2011 gaan 2 teams van T.C. DE TRAPPERS, samen met 3500 andere fietsers, de strijd aan met de legendarische berg. Zij hebben zich als doel gesteld de Alp 50 maal te beklimmen, om zo een groot bedrag bijeen te fietsen voor het Koningin Wilhelmina Kanker Fonds. Hun motto is: Opgeven is geen optie. Op woensdag 19 januari worden de teams van Trap d’HuZes voorgesteld in Ons Dorpshuis te Kruiningen.

De organisatie is er bijzonder trots op dat een aantal prominenten uit de wielersport de teams willen ondersteunen en ook op deze avond voor het voetlicht zullen verschijnen. Dat zijn:

De berg der bergen of een makkie?

Steven Rooks was in 1988 winnaar op Alpe d’Huez en winnaar van de bolletjestrui.

José de Cauwer wielercommentator bij de VRT, maar ook de man die Greg Lemond in 1989 naar zijn legendarische zege leidde in de Tour de France. In 2005 werd Tom Boonen tijdens zijn bondscoachschap wereldkampioen in Madrid.

Rudy de Klerk ervaringsdeskundige van Alpe d’Huzes, want in 2008 en 2009 beklom hij de Alp in totaal maar liefst 16 maal.

Al deze insiders vertellen alles over hun belevenissen op en rond Alpe d’Huez. Ze nemen u mee in de buik van het wielerpeloton. Kortom een avond die geen enkele sportliefhebber mag missen.

In de pauze vindt er een grote verloting plaats met als prijzen o.a. gesigneerde wielershirts van Johnny Hoogerland, Koos Moerenhout, Adrie van der Poel en een bolletjestrui van Steven Rooks.

Alle baten van deze avond gaan naar de aktie Alpe d’HuZes van het KWF.

De presentatie is in handen van wielerverslaggever Piet Eversdijk.

Datum en plaats van handeling: 19 januari in Ons Dorpshuis, Berghoekstraat 3, 4416 BJ Kruiningen. Aanvang: 19.30 uur. Zaal open: 19.00 uur. Entree: 5 euro. Leden van T.C. DE TRAPPERS betalen 2,50 euro.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actueel, Fietsen voor goed doel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s